Van 13 t/m 15 september 2016 staat Robot Vloerverwarming op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg.

Graag nodigen wij u uit om onze stand te bezoeken zodat wij u kunnen informeren over onze producten, diensten en noviteiten. U vindt ons op standnummer 410.

Voor gratis toegang kunt u zich aanmelden door op onderstaande banner te klikken:

 

 

 

 

BIM staat voor Bouw Informatie Model en is een geïntegreerd proces waarin alle disciplines in de bouw, zoals aannemer, architect, installateur en constructeur, kunnen samenwerken. Met BIM wordt er in 3D in één model (database) gewerkt door alle partijen waardoor gegevens makkelijker kunnen worden uitgewisseld.  In het proces wordt de digitale informatie gebruikt om het projecten te ontwerpen en de weergave nauwkeurig te visualiseren zodat ook tijdens de bouw (uitvoering) knelpunten al van te voren kunnen worden voorzien en voorkomen. Hierdoor kan het bouwproces zo voorspoedig mogelijk verlopen en worden ook de faalkosten geminimaliseerd.

Dit proces sluit naadloos aan op de visie van

In 2016 neemt Robot Vloerverwarming voor het eerst deel aan Building Holland, hét event voor de bouw- en vastgoed sector. Deze beurs vind plaats van 22 t/m 24 maart 2016 in de RAI Amsterdam.

Graag nodigen wij u uit om onze stand te bezoeken zodat wij u kunnen informeren over onze producten, diensten en noviteiten. U vindt ons op standnummer 10.073 in hal 10.

Voor gratis toegang kunt u zich aanmelden door op onderstaande banner te klikken:

 

Van 2 t/m 5 februari staat Robot Vloerverwarming wederom op de VSK!

Graag nodigen wij u uit om onze stand te bezoeken tijdens deze vakbeurs. U vindt ons op standnummer E096 in hal 7. Onder het genot van een drankje informeren wij u graag over producten, diensten en noviteiten.

Voor gratis toegang kunt u zich aanmelden door op onderstaande banner te klikken:

 

 

 

 

 

Vanaf 1 januari 2016 biedt Robot Vloerverwarming een pomploze composiet verdeler aan, de Robot LT-C verdeler.

Deze verdeler is een toevoeging aan ons assortiment en zal naast de stalen Robot LT verdeler worden geleverd. De Robot LT-C verdeler is net als de Robot LT geschikt voor systemen met een lage aanvoertemperatuur waar een centrale pomp aanwezig is.

De Robot LT-C is leverbaar in 2 t/m 15 groepen en voorzien van flowmeters.

In verband met de feestdagen zijn wij gesloten van 25 december t/m 1 januari 2016. Belangrijke orders voor levering in 2015, graag voor 22-12-2015 opgeven.

Wij wensen iedereen hele gezellige feestdagen en een mooi 2016!

Van 13 oktober tot en met 24 november vaart de EXPO-boot weer door Nederland. Dit jaar zal de boot maar liefst 22 ligplaatsen aandoen. De varende beurs staat o.a. in het teken van de laatste innovaties op het gebied van Verwarming & Klimaattechniek. De EXPO-boot zal de volgende plaatsen aandoen. Huizen (13 oktober), Zaandam (14 oktober), Nijkerk (15 oktober), Middelburg (19 oktober), Breda (20 oktober), Den Bosch (21 oktober), Veghel (22 oktober), Rotterdam (26 oktober), Alphen a/d Rijn (27 oktober), Schiedam (28 oktober), Nieuwegein (29 oktober), Alkmaar (2 november), IJmuiden (3 november), Zwolle (4 november), Groningen (9 november), Leeuwarden (10

Welkom bij WordPress. Dit is een eerste voorbeeldbericht om indruk te geven hoe een blogbericht eruit ziet. Dit bericht kan worden aangepast of worden verwijderd zodat er gestart kan worden met bloggen.

Per 1 augustus 2015 monteert Robot Vloerverwarming alleen nog pompen op haar verdelers die voldoen aan de zogenaamde ERP regelgeving (A-label pompen).
Dit betekent dat wij per 1 augustus moeten stoppen met de montage van de Grundfos UPS pompen op onze verdelers. De UPS pompen zullen na 1 augustus 2015 alleen nog als los onderdeel voor de vervangingsmarkt worden geleverd. Heeft u projecten aangeboden met UPS pompen, neem dan even contact met ons op.

Wat betekent dit voor u:

  • Na 1 augustus vervangen wij de huidige UPS pompen door de Grundfos Alpha2 L
  • De huidige Grundfos Alpha2 AUTOadapt blijft tegen een meerprijs